Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies om jou diensten en aanbiedingen te kunnen voorstellen aangepast aan je interesses.

Meer weten en je cookies instellen

Een initiatief van Google en Test-Aankoop

nl

Toolkit

Online-veiligheid - tools voor thuis en in de klas
Voor gezinnen
Zweer trouw aan de Cyber Helden Code
Maak het officieel

Het engagement van een gezin om zich veilig en zelfverzekerd op het internet te begeven, begint thuis en wordt nog versterkt met de belofte om online een Cyber Held te zijn: duidelijk, alert, veilig, vriendelijk en moedig.

Voor kinderen
Interland
Speel en word Cyber Held op het net

Interland is een avontuurlijk online-spel dat leren over online-veiligheid interactief en leuk maakt - net zoals de online-wereld dat ook is. Kinderen zullen, samen met hun Internauten, ongemanierde hackers, phishers, oversharers en pestkoppen bestrijden. Dit doen ze door vaardigheden aan te leren en te verbeteren die van hen zelfverzekerde online- avonturiers zullen maken.

Voor leerkrachten
Cyber Helden - lessenpakket
Download of bestel het lessenpakket voor uw klas.

Cyber Helden-lessenpakket, ontwikkeld door Google in samenwerking met Child Focus, geeft leerkrachten de tools en methoden om les te geven over online-veiligheid in de klas.

Inbegrepen in het lespakket zitten de vijf pijlers, activiteiten en werkbladen ontworpen naar analogie van Interland. Download het curriculum nu meteen.

Nog meer voor uw klas

Google for Education: Cursus Centrum voor Leerkrachten

Leerlingen digitale vaardigheden bijbrengen met de nieuwe, wereldwijd beschikbare Google for Education: de module voor Digitaal Burgerschap en Veiligheid is kinderspel.

Cyber Helden - poster

Download en print een kleurrijke dagelijkse herinnering aan de vijf pijlers van de Cyber Helden Code.

Cyber Helden certificaat

In het Cyber Helden-programma krijg je na elke les een officieel certificaat.

Internaut papieren knutselwerkje - Template

Internauten worden dankzij dit leuke knutselwerkje tot leven gewekt.